سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 30 درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال 1402

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 07 مهر 1403 - 13:30
سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد حدود 30 درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال 1402 نسبت به سال گذشته گفت: صدور پروانه تاسیس کارخانه های ماده اولیه نیز 271 درصد رشد داشته است.
صدور،اوليه،توليد،افزايش،مجوز،رسيدگي

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین شمالی با اشاره به رشد حدود 30 درصدی صدور مجوز تولید دارو در سال 1402 نسبت به سال گذشته اظهار کرد: صدور پروانه تاسیس کارخانه‌های ماده اولیه نیز در این مدت 271 درصد رشد داشته است.
وی گفت: تعداد بازدید GMP از خطوط تولیدی مواد اولیه دارویی از 39 مورد به 86 مورد و تعداد خطوط بازدید شده از 45 به 110 رسیده که به ترتیب 120 و 144 درصد رشد داشته‌اند.
سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو افزود: از خرداد سال گذشته شده سعی شده علاوه بر افزایش سطح کارشناسان در بررسی کیفی پرونده‌ها، سرعت رسیدگی نیز افزایش یافته، بنابراین در سال گذشته صدور مجوز فعالیت تولید (احداث کارخانه تولیدی) از 12 مورد در سال 1401 به 40 مورد در سال جاری رسیده که نشان‌دهنده رشد 233 درصدی است.
به گفته وی، در حال حاضر همه کارشناسان فنی اداره ماده اولیه دارای تحصیلات PhD هستند و در عین حال کنار افزایش حساسیت‌هایی که روی موضوع کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها داشتند، سرعت رسیدگی را هم افزایش داده‌اند.
شمالی خاطرنشان کرد: صدور مجوز فعالیت تولید (تولید قراردادی) نیز در مدت زمان ذکر شده از 8 مورد به 11 مورد رسیده است.
انتهای پیام/