خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترور ناجوانمردانه مأمور پلیس در سیب و سوران

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 06 مهر 1403 - 23:52
سروان "ابوالقاسم پیری" معاون آماد و پشتیبانی فرماندهی انتظامی شهرستان سیب و سوران، توسط اشرار مسلح ترور شد.
فرماندهي،اطلاعيه،انتظامي،سوران،سيب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان، طی اطلاعیه ای، از شهادت یکی از پرسنل خدوم و زحمتکش فرماندهی انتظامی شهرستان سیب و سوران خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: شب جاری سروان "ابوالقاسم پیری" معاون آماد و پشتیبانی فرماندهی انتظامی شهرستان سیب و سوران، توسط اشرار مسلح ترور و آسمانی شد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه این ترور ناجوانمردانه داخل مغازه یکی از شهروندان صورت گرفت، صاحب مغازه نیز مورد اصابت گلوله قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات وارده، قبل از رسیدن به مرکز درمانی، دار فانی را وداع گفت.
اخبار تکمیلی، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/