سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبریزی‌ها به تماشای نمایش عملیات کربلای پنج نشستند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 مهر 1403 - 15:58
شهروندان تبریزی به تماشای نمایش ویژه بازسازی عملیات کربلای پنج در پارک شمیم پایداری نشستند.
عمليات،كربلاي،عراق،ايران،بصره،نيروهاي

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، شهروندان تبریزی به تماشای نمایش ویژه بازسازی عملیات کربلای پنج در پارک شمیم پایداری نشستند.نمایش ویژه بازسازی عملیات کربلای پنج با استقبال گرم شهروندان تبریزی از 1 الی 7 مهر برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، لشکر عملیاتی 31 عاشورا در زمان اجرای عملیات کربلای پنج، همگام با نیرو‌های عمل‌کننده، ضربات مهلک و تلفات زیادی را به متجاوزان بعثی وارد کرد و باید گفت که نقش لشکر31عاشورا در عملیات کربلای 5 منحصربه‌فرد و بی‌بدیل بود.
عملیات کربلای پنج که محاصره بصره نیز نامیده می‌شود، عملیاتی نظامی تهاجمی از سوی نیروهای مسلح ایران، علیه نیروی زمینی عراق، در جریان جنگ ایران و عراق بود.
این عملیات، ششمین عملیات نیروهای نظامی ایران برای فتح جاده بصره و محاصره شهر بصره بود که شدیدترین نبرد تاریخ جنگ ایران و عراق محسوب می‌شود که نیروهای ایرانی، توانستند حدود 150 کیلومتر مربع از منطقه اشغال‌شده شلمچه را آزاد و قسمت‌هایی از جنوب عراق را نیز به تصرف خود درآورند.
انتهای پیام/