خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمه تکمیلی بازنشستگان در حال اجرا است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 05 مهر 1403 - 15:35
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، گفت: یکی از دغدغه های حوزه سلامت بحث بیمه تکمیلی است و مجوز های لازم برای این امر صادر شده و بیمه تکمیلی بازنشستگان در دست اجرا است.
تامين،اجتماعي،قزوين،سازمان،بدهي،رئيسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، میرهاشم موسوی، ظهر امروز در دیدار با محمد مهدی اعلایی، استاندار قزوین که در محل دفتر جلسات استاندار قزوین برگزار شد، اظهار داشت: موضوع توسعه بیمارستان تامین اجتماعی قزوین در دستور کار جدی سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در شروع دولت رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی، 106 هزار میلیارد تومان سازمان تامین اجتماعی به بانک رفاه بدهی معوقه داشت، که امروز این میزان بدهی به طور کامل پرداخت شده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: سازمان تامین اجتماعی 80 هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای بیمه‌ای و پوشش بیمه‌ای کسب کرده است.
موسوی عنوان کرد: تسویه بدهی 257 هزار میلیارد تومانی معادل سه و نیم برابر سایر دولت‌ها از خدمات ارزنده دولت شهید رئیسی بود که به یادگار مانده است.
وی در پایان تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های حوزه سلامت بحث بیمه تکمیلی است و مجوز‌های لازم برای این امر صادر شده است و بیمه تکمیلی بازنشستگان در دست اجرا است.
انتهای پیام/