خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معترضان آلبانیایی خواستار تحریم انتخابات و برکناری نخست‌وزیر شدند

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 01:23
هزاران معترض آلبانیایی در تظاهراتی گسترده خواستار تحریم انتخابات این کشور و برکناری نخست وزیر شدند.
راما،آلباني،ادي،انتخابات،مخالفان،عضويت،احزاب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هزاران معترض آلبانی که عمدتا طرفدار احزاب مخالف دولت بودند، روز جمعه در حالی که برخی از آنها ماسکی از چهرۀ «ادی راما» نخست‌وزیر آلبانی بر صورت داشتند، مقابل دفتر او جمع شدند.
معترضان پلاکاردهایی همراه داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود: «نه به انتخاباتی که نامزد مخالفی در آن حضور نداشته باشد»، «ادی راما باید برود».
بیش از چهار ماه از آغاز اعتراضات در آلبانی می‌گذرد و با وجود تداوم ناآرامی‌ها، ادی راما رهبر حزب سوسیالیست و نخست‌وزیر کنونی می‌گوید که مصمم است در تاریخ 30 ژوئن (یکشنبه 9 تیر) انتخابات شهرداری‌ها را برگزار کند.
ادی راما که از سال 2013 میلادی نخست‌وزیر آلبانی است و در سال 2017 میلادی برای بار دوم انتخاب شده، اعلام کرده است: «انتخابات متعلق به مردم است و هیچ‌کس نمی‌تواند این حق اساسیِ مردم و قاعدۀ اساسیِ نظام ما را تضعیف کند.»
مخالفان آقای راما که عمدتا احزاب دست راستی این کشور هستند این انتخابات را تحریم و دولت را به تقلب در انتخابات و دیگر انواع سوءاستفاده از قدرت متهم کرده‌اند.
آقای راما می‌گوید که مهمترین هدف مخالفان که از نیمۀ ماه فوریه در خیابان‌ها هستند، متوقف کردن تلاش‌هایی است که برای عضویت کامل آلبانی در اتحادیه اروپا در حال انجام است.
او می‌گوید: «این مخالفت‌ها برای تاثیرگذاریِ منفی بر روند عضویت کامل انجام می‌شود تا به اتحادیه اروپا نشان داده شود که این کشور ثبات ندارد و شایستگی لازم را برای جدی گرفته شدن، ندارد.
این برنامۀ آنهاست.»
انتهای پیام/.