خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مالزی: این آمریکا است که اقدامات تحریک‌آمیز در خلیج‌فارس انجام می‌دهد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 00:13
نخست وزیر مالزی در سخنانی گفت که این آمریکا است که در خلیج فارس اقدامات تحریک‌آمیز انجام می‌دهد.
ايران،تحريك،مالزي،خليج

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ماهاتیر محمد» نخست وزیر مالزی روز شنبه در سخنانی گفت معتقد است که ایالات متحده آمریکا اقدامات تحریک آمیز در خلیج فارس انجام میدهد.
نخست وزیر مالزی در ادامه گفت که حوادث پیش آمده در خلیج فارس اقدامات تحریک آمیز آمریکا بوده و واشنگتن نخست از معاهده هسته‌ای با ایران خارج شد و اکنون کشتی های جنگی را به خلیج فارس اعزام می‌کند و اقداماتی انجام می‌دهدکه ایران را بر علیه خود تحریک می‌کند.
ماهاتیر محمد در ادامه درباره تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران گفت: این تحریم‌ها به صورتی علیه مالزی هم هست زیرا نمی توانیم با شریک خوبی همانند ایران تجارت کنیم،این نوع بازی اعمال تحریم‌ها و مجبور کردن کشورهای دیگر با موافقت کردن با تصمیم یک قدرت بزرگ کاملا غیردموکراتیک بوده و نوعی قلدری است.
انتهای پیام/.