خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمهوری آذربایجان هم پروازهای خود به تل‌‌آویو را لغو کرد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 04 مهر 1403 - 15:22
شرکت هواپیمایی آزال آذربایجان پرواز‌های خود به تل آویو را «به دلیل حوادث اخیر و مسائل امنیتی اسرائیل» متوقف کرده است.
تل،هواپيمايي،آويو،شركت،آذربايجان،ايرلاينز،تعليق،حالت

شرکت هواپیمایی آزال آذربایجان پرواز‌های خود به تل آویو را «به دلیل حوادث اخیر و مسائل امنیتی اسرائیل» متوقف کرده است.
کد خبر: 675839 | ۱۴۰۳/۰۷/۰۴ ۱۵:۲۰:۰۲
شرکت هواپیمایی آزال آذربایجان پرواز‌های خود به تل آویو را «به دلیل حوادث اخیر و مسائل امنیتی اسرائیل» متوقف کرده است.
به گزارش برنا، خبرگزاری دولتی آذربایجان گزارش کرد بر اساس شرایط، اطلاعات تکمیلی در مورد از سرگیری پرواز‌های بین پایتخت آذربایجان، باکو و سرزمین‌های اشغالی اعلام خواهد شد.
شرکت هواپیمایی بریتانیایی بریتیش ایرویز و ویز ایر مجارستان نیز پرواز‌های خود به تل آویو را به حالت تعلیق درآوردند.
هفته گذشته، شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت هانزا و ایرفرانس نیز تصمیم گرفتند همه پرواز‌های خود را به و از تل آویو به حالت تعلیق درآورند.
این تصمیم همچنین بر سایر شرکت‌های هواپیمایی زیر مجموعه لوفت هانزا - یورووینگز، سوئیس، آسترین ایرلاینز و بروکسل ایرلاینز نیز تاثیر گذاشت.
خطوط هوایی دلتا مستقر در ایالات‌متحده روز پنجشنبه اعلام کرد پرواز‌های بین فرودگاه بین‌المللی جان اف کندی نیویورک (JFK) و تل آویو را تا ۳۱ دسامبر به دلیل درگیری کنونی به حالت تعلیق درآورده است.
شرکت هواپیمایی امریکن ایرلاینز نیز پرواز‌های خود را به مقصد و از تل اویو تا آوریل ۲۰۲۵ لغو کرده است.
تشدید تنش بین اسرائیل و گروه حزب الله لبنان به سطح خطرناکی رسیده است که می‌تواند آتش جنگ همه جانبه بین آن‌ها را شعله‌ور کند.