خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امباپه 3 هفته خانه‌نشین شد - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 04 مهر 1403 - 15:12
ستاره فرانسوی کهکشانی ها برای سه بازی پیش رو نمی تواند هم تیمی هایش را همراهی کند.
مادريد،رئال،ستاره،تيم،كيليان،فرانسوي،دقيقه،باشگاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (سه‌شنبه) در هفته هفتم لالیگای اسپانیا در حالی با نتیجه 3 بر 2 بر میهمانش آلاوس غلبه کرد که کیلیان امباپه ستاره فرانسوی کهکشانی‌ها که در دقیقه 40 گل دوم تیمش را به ثمر رساند، در دقیقه 80 جای خود را به آردا گولر داد و لنگ لنگان زمین را ترک کرد.
باشگاه رئال مادرید با انتشار بیانیه‌ای رسمی در تشریح وضعیت ستاره فرانسوی‌اش اعلام کرد؛ پس از آزمایشاتی که امروز (چهارشنبه) توسط تیم پزشکی باشگاه روی کیلیان امباپه انجام شد، تشخیص داده شد که وی از ناحیه دو سر ران پای چپ آسیب دیده است.
وضعیت پیشرفت روند ریکاوری او رصد خواهد شد.
ماریو کورتگانا خبرنگار اسپانیایی نشریه «اتلتیک» خبر داد که امباپه 25 ساله به خاطر همین مصدومیت در حدود سه هفته به دور از میادین خواهد بود و این بدین معنی است که این ستاره فرانسوی بازی با تیم‌های اتلتیکومادرید، لیل (لیگ قهرمانان اروپا) و ویارئال را از دست خواهد داد.
امباپه که تابستان امسال از پاری‌سن‌ژرمن جدا و با امضای قراردادی پنج ساله به رئال مادرید پیوست، تاکنون در 9 بازی آمار 7 گل‌زده و یک پاس‌گل را از خود در این تیم برجای گذاشته است.
انتهای پیام/