خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۲۳۲ میلیارد تومان کالای قاچاق

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 03 مهر 1403 - 15:27
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، از اجرای طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا و ارز با اولویت پوشاک، کیف، پارچه و لوازم التحریر خبر داد.
طرح،اجراي،پوشاك،كيف،پارچه

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، با اشاره به اینکه این طرح به مدت ۳ روز در سراسر کشور برگزار شد، گفت: اجرای این طرح با توجه به شروع سال تحصیلی و جلوگیری از سو استفاده برخی افراد سود جو و فرصت طلب در سطح عرضه، انبارها و محل نگهداری کالا، محورهای مواصلاتی برگزار شد.
وی با اشاره به کشف ۲۳۲ میلیارد تومان انواع پوشاک، کیف، پارچه و لوازم‌التحریر قاچاق در اجرای این طرح، گفت: در اجرای این طرح برای متهمان دستگیر شده تعداد ۲۲۱ مورد پرونده تشکیل و پیگیری شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص جرایم و مفاسد اقتصادی از جمله قاچاق پوشاک، کیف، پارچه و لوازم‌التحریر را با شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.