خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌تمام گردشگری سرعین - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 03 مهر 1403 - 12:30
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل و افتتاح پروژه های ممیمه تمام گردشگری سرعین در توسعه توریسم در این منطقه موثر است.
سرعين،گردشگري،اردبيل،پروژه،حوزه،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، احد بیوته در بازدید از پروژه‌های گردشگری سرعین اظهار داشت: سرعین از مهم‌ترین مقاصد گردشگری کشور است که توجه به امر آموزش در حوزه گردشگری ضرورت دارد.
وی خاطرنشان کرد: سرعین به عنوان دومین هتل شهر ایران شناخته می‌شود و با مجموعه‌ای از جاذبه‌های متنوع یکی از مقاصد اصلی گردشگری در سطح کشور است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی افزود: چنین ظرفیت بزرگی در استان اردبیل نیازمند توجه بیشتر است و سرعین امکان توسعه هرچه‌ بیشتر صنعت گردشگری را دارد.
بیوته گفت: آموزش یکی از ارکان‌ اصلی توسعه گردشگری است و در این راستا لازم است که از سوی دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان فنی حرفه‌ای به امر آموزش فعالان و پرسنل در حوزه گردشگری توجه بیشتری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که می‌تواند در توسعه گردشگری استان و به ویژه سرعین موثر باشد تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه‌کاره است.
بیوته خاطرنشان کرد: موضوع پروژه «ساری سو» در مرکز شهر سرعین یکی از این معضلات در حوزه پروژه‌های نیمه‌کاره یا راکد است که این مورد را به صورت ویژه تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به پروژه‌های شاخص در حال اجرا گفت: از پروژه پارک آبی ایستانلند و چند پروژه دیگر بازدید کردیم که به همت اداره کل میراث ‌فرهنگی استان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با اجرای این پروژه‌ها ظرفیت مهمی به جاذبه‌های گردشگری سرعین اضافه می‌شود.