خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامورایی‌ها قهرمان فوتسال زیر ۲۰ سال‌های آسیا شدند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 01 تیر 1398 - 20:29
دو تیم فوتسال زیر ۲۰ سال‌های افغانستان و ژاپن امروز در دیدار نهایی به مصاف هم رفتند که در پایان تیم ژاپن موفق شد با شکست افغانستان قهرمان آسیا شوند.
تيم،دوره،فوتسال،قهرماني،آسيا،ژاپن

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین دوره از رقابت‌های فوتسال قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا امروز در دیدار نهایی این رقابت‌ها دو تیم افغانستان و ژاپن به مصاف هم رفتند و در پایان بازی تیم ژاپن موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ پیروز این مسابقه شود و به مقام قهرمانی این دوره از رقابت‌ها دست پیدا کرد.
تیم‌های افغانستان و ژاپن که در دوره قبیل رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا نیز حضور داشتند در آن جا نتوانستند توفیقی کسب کنند و در مرحله گروهی مسابقات نیز حذف شدند،اما در این دوره با یک بازی خوب و منطقی توانستند تا مرحله نهایی این رقابت‌ها صعود کنند و مقام‌های اول و دوم این مسابقات را کسب کردند.
پیش از این دیدار تیم ملی زیر ۲۰ سال ایران با برتری بر تیم اندونزی توانست به مقام سوم این دوره از رقابت‌ها دست پیدا کند.
بیشتر بخوانید
بازگشت افتخارآفرینان فوتسال زیر 20 سال به ایران
پیام تبریک وزارت ورزش پس از قهرمانی تیم فوتسال زیر 20 سال در آسیا
متاسفیم، افتخارآفرینی تان را چشمی ندید و گوشی نشنید
انتهای پیام/
ژاپنی ها با غلبه بر تیم افغانستان بر بام بلند آسیا ایستادند