خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیرجه در رودخانه جان مرد ۳۳ ساله را گرفت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 مهر 1403 - 23:41
قزوین- فرمانده انتظامی شهرستان آبیک گفت: مردی ۳۳ ساله که برای شنا در آب رودخانه زیاران شیرجه زده بود بر اثر برخورد سرش با سنگ کف رودخانه فوت کرد.
رودخانه،زياران،آبيك،شنا،فوت

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ بهروز لامعی اظهار کرد: در پی تماس تلفنی شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت فردی در رودخانه زیاران بلافاصله ماموران انتظامی به بیمارستان ولی عصر (عج) آبیک اعزام شدند.
وی افزود: با حضور پلیس و بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد، مردی ۳۳ ساله که برای شنا به رودخانه زیاران رفته بود بر اثر شیرجه زدن در قسمت کم عمق آب رودخانه و برخورد شدید سرش با سنگ فوت کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان آبیک در پایان با اشاره به اینکه جسد متوفی به سردخانه بیمارستان منتقل شده و اقدامات قانونی در حال انجام است بر رعایت نکات ایمنی حین شنا تاکید کرد.