خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانش آموزان کردستانی با مباحث گردشگری آشنا می‌شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 مهر 1403 - 10:13
سنندج-مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: به مناسبت روز جهانی گردشگری دانش‌آموزان کردستانی با مباحث گردشگری آشنا می‌شوند.
گردشگري،كردستان،هفته،رونق،برگزاري،استان،جهاني،روز

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهرزاد صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنجم تا دوازدهم مهرماه به عنوان هفته گردشگری نامگذاری شده و به این مناسبت و روز جهانی گردشگری برنامه‌های مختلفی در سطح استان کردستان اجرا می‌شود.
وی افزود: آشنایی نسل جوان و نوجوان با اماکن و اهمیت صنعت گردشگری از برنامه‌های اولویت‌دار است و به همین دلیل در گرامیداشت روز جهانی گردشگری دانش‌آموزان استان با مباحث گردشگری آشنا خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی صنعت گردشگری با محوریت گردشگری آگاهانه نیز در این ایام برنامه‌ریزی شده که اجرا شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اجرای موسیقی سنتی و نواهای محلی را در جذب گردشگر و رونق گردشگری مهم خواند و گفت: این ویژه برنامه نیز در ایام هفته گردشگری مورد توجه است.
مهرزاد تقدیر از فعالان گردشگری کردستان را از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده در هفته گردشگری خواند و اعلام کرد: افتتاح پروژه‌های گردشگری، اجرای تورهای تاریخی و فرهنگی به منزله فرهنگ‌سازی در حوزه گردشگری و بازدید از موزه‌ها و آثار تاریخی استان انجام می‌شود.
وی، برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع گردشگری و صلح، برگزاری جشنواره استانی گردو و پاکسازی تفریحگاه‌های منتخب را از دیگر برنامه‌های روز جهانی و هفته گردشگری در کردستان برشمرد و اضافه کرد: در مجموع بیش از ٣٠ ویژه برنامه به مناسبت هفته گردشگری در کردستان برگزار خواهد شد.
وی رونق گردشگری را نیازمند آموزش و برنامه‌های متنوع در این زمینه دانست و ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این برنامه‌ها و همچنین حضور فعالان و اشخاص صاحب‌نظر در این حوزه، زمینه‌های توسعه و رونق گردشگری در کردستان مهیا شود.