خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از غزه واجب قطعی است/ «وحدت» حول محور فلسطین

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 مهر 1403 - 09:52
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان خواستار شکستن سکوت جهانیان در قبال جنایت‌های اسرائیل شد و گفت: حمایت از غزه واجب قطعی است.
وحدت،مسلمانان،مطيعي،واجب،غزه

حجت الاسلام مرتضی مطیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به فرا رسیدن سالروز طوفان الاقصی، حمله اسرائیل به مردم بیگناه غزه و ایام وحدت، تاکید کرد: حمایت از غزه یک واجب قطعی است.
وی خواستار شکستن سکوت جهانیان در قبال جنایت‌های اسرائیل شد و افزود: یکی از مصادیق وحدت بین مسلمانان مسئله فلسطین است.
امام جمعه سمنان با بیان اینکه دشمنان به دنبال از بین بردن وحدت بین مسلمانان است، تاکید کرد: تقویت وحدت بین مسلمانان، حربه‌ای برای مقابله با این راهبرد دشمنان و استکبارگران است.
مطیعی با بیان اینکه دشمن از وحدت مسلمانان هراس دارد، گفت: وحدت برای جوامع مسلمان امروز بیش از هر زمان دیگری یک نوع واجب ضروری و حیاتی به شمار می‌آید.
وی با بیان اینکه جبهه مقاومت برای پیروزی نیازمند اتحاد و انسجام است، افزود: به حول قوه الهی به زودی پیروزی از آن مسلمانان خواهد بود.