خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه فوق‌العاده کمیسیون اجتماعی مجلس درباره معدن طبس

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 02 مهر 1403 - 09:24
رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی خبر داد که جلسه‌ای فوق‌العاده در کمیسیون اجتماعی برای بررسی علل حادثه انفجار معدن زغال سنگ طبس برگزار خواهد شد و هیاتی به محل وقوع حادثه اعزام می‌شود.
حادثه،اجتماعي،معدن،كميسيون،كارگري،خواستار

به گزارش مشرق، علی بابایی کارنامی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، ضمن ابراز تأسف از درگذشت بیش از ۵۰ نفر از کارگران در حادثه انفجار معدن زغال سنگ طبس، به خانواده‌های آنان و جامعه کارگری تسلیت گفت.
وی انتقادات شدیدی به مسئولان ذی‌ربط و وزارتخانه‌های صمت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد کرد و خواستار ریشه‌یابی این حادثه شد.
بابایی کارنامی تأکید کرد که این حادثه نشان‌دهنده سوءمدیریت‌ها و ناکارآمدی‌ها در بخش خصوصی است و خواستار برخورد جدی با کسانی شد که در این زمینه ترک فعل کرده‌اند.
وی همچنین اعلام کرد که جلسه‌ای فوق‌العاده در کمیسیون اجتماعی برای بررسی علل حادثه برگزار خواهد شد و هیاتی به محل وقوع حادثه اعزام می‌شود.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس ضمن اشاره به تکرار حوادث مشابه در بخش معدن، خواستار اقدامات جدی برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی شد و تأکید کرد که دیگر نباید شاهد قربانی شدن کارگران شریف کشور باشیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی همچنین خبر داد که این کمیسیون در نامه‌هایی جداگانه از وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت برای شرکت در جلسه فوق‌العاده کمیسیون اجتماعی مجلس که سه‌شنبه این هفته (سوم مهرماه) به منظور بررسی ابعاد و علل وقوع حادثه انفجار معدن زغال‌سنگ معدن‌جوی طبس برگزار می‌شود، دعوت کرده است.