سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی تیم های خیبر و تراکتور در نیمه اول

مهر | ورزشی | یکشنبه، 01 مهر 1403 - 19:58
نیمه اول دیدار تیم های فوتبال خیبر خرم آباد و تراکتور در هفته پنجم لیگ برتر با نتیجه تساوی به پایان رسید.
خيبر،فوتبال،پايان،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، امروز یکشنبه یکم مهر، تیم فوتبال خیبر خرم آباد در ورزشگاه «لر آرنا» و با قضاوت پیام حیدری میزبان تراکتور بود که این دیدار در پایان نیمه اول با نتیجه تساوی یک به یک به پایان رسید.
نیمه اول
تیم فوتبال تراکتور نیمه اول این دیدار را تهاجمی آغاز کرد و خیلی زود در دقیقه ۱۲ «ریکاردو آلوز» در حالی که در پشت محوطه جریمه خیبر توپ به او رسیده بود با یک شوت دقیق و روی زمین، توانست گل اول را به ثمر برساند.
اما در دقیقه ۲۰ تیم خیبر صاحب یک ضربه پنالتی شد و «مهرداد قنبری» از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند تا نیمه اول با نتیجه یک به یک به پایان برسد.