خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عارف حادثه معدن معدنجوی طبس را تسلیت گفت

مهر | سیاسی | یکشنبه، 01 مهر 1403 - 17:30
معاون اول رئیس جمهور امروز (یکشنبه) با صدور پیامی جان باختن جمع کثیری از کارگران معدن معدنجوی طبس واقع در استان خراسان جنوبی را تسلیت گفت.
حادثه،مجروحان،معدن،جان،ايران،درگذشتگان،باختن،انا،التيام،طبس

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اول رئیس جمهور امروز (یکشنبه) با صدور پیامی جان باختن جمع کثیری از کارگران معدن معدنجوی طبس واقع در استان خراسان جنوبی را تسلیت گفت و افزود: لازم است مسئولین ملی و منطقه‌ای حداکثر تلاش خود را برای التیام این مصیبت و کاهش آثار آن و رسیدگی به وضعیت مجروحان بکار گیرندو اینجانب را بطور مستمر در جریان امور قرار دهند.
متن پیام محمد رضا عارف بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
حادثه تلخ و تأسف بار جان باختن و مجروح شدن جمع کثیری از کارگران معدن معدنجوی طبس، ملت ایران را در غم و اندوه بزرگی فرو برد.
اینجانب از نزدیک با سختی‌های طاقت فرسای زندگی این قشر شریف و زحمتکش آشنا بوده و هستم.
ضمن تسلیت به معدن کاران شرافتمند، زحمتکش و سخت کوش و خانواده محترم درگذشتگان و مردم عزیز ایران تأسف عمیق خود را از این حادثه دردناک ابراز می‌کنم و در این غم سنگین با خانواده‌های عزیزان جان باخته و ملت شریف ایران همدرد هستم.
لازم است مسئولین ملی و منطقه‌ای حداکثر تلاش خود را برای التیام این مصیبت و کاهش آثار آن و رسیدگی به وضعیت مجروحان بکار گیرند.
به یقین با پیگیری‌های مجدانه باید راه را بر تکرار این اتفاق‌های ناگوار و جانسوز بست و با اهمال کاران و خاطیان احتمالی این حادثه نیز برخورد قانونی صورت گیرد.
از خداوند متعال رحمت و مغفرت برای درگذشتگان، صبر و اجر برای بازماندگان و شفای کامل برای مجروحان این حادثه دردناک، مسئلت دارم.
محمدرضا عارف