خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله ۱۵ میلیاردی لوازم یدکی موتورسیکلت قاچاق در توقیف پلیس

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 مهر 1403 - 15:13
بندرعباس- فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت:با تلاش مأموران انتظامی شهرستان بندرعباس یک محموله لوازم یدکی موتورسیکلت قاچاق شناسایی و کشف شد.
قاچاق،مأموران،شناور،محموله،كالا،كشف

به گزارش خبرگزاری مهر، سردارعلی اکبر جاویدان در تشریح این خبر بیان کرد: مأموران انتظامی پاسگاه بوستان در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز روز گذشته حین گشت زنی در نوار ساحلی به دو فروند شناور که در حال تخلیه کالا در یک بارانداز غیر مجاز بودند مشکوک و برای بررسی وارد عمل شدند.
وی افزود: متهمان با مشاهده مأموران با رها کردن محموله‌ها با شناور به سمت دریا متواری شدند که در بازرسی دقیق از محل ۳۹۴ قلم انواع لوازم یدکی موتورسیکلت قاچاق کشف و ضبط شد.
این مقام انتظامی ارزش این محموله قاچاق کشف شده را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۱۵ میلیارد ریال عنوان کرده و اظهار داشت: تلاش مأموران برای شناسایی و دستگیری عاملان قاچاق این محموله ادامه دارد.