خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی جان بولتون با صهیونیست‌ها در خصوص «ایران» و «آخرین تحولات منطقه»

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 01 تیر 1398 - 17:56
مشاور امنیت ملی کاخ سفید برای گفت‌و‌گو پیرامون آخرین تحولات منطقه و برگزاری نشست سه جانبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد.
روسيه،امنيت،ايران،ملي،مشاور،سوريه،بولتون،اشغالي

مشاور امنیت ملی کاخ سفید برای گفت‌و‌گو پیرامون آخرین تحولات منطقه و برگزاری نشست سه جانبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید قبل از برگزاری نشست امنیتی سه جانبه بین مقام‌های ارشدکشورش با مقام‌های ارشد رژیم صهیونسیتی و روسیه روز شنبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد.
به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در حالی شنبه وارد سرزمین‌های اشغالی شد که قرار است با «مئیر بن شبات» همتای صهیونیست و «نیکلای پاتروشف» همتای روس خود درباره امور امنیتی رایزنی کند.
بر اساس این گزارش، شورای امنیت ملی روسیه چندی قبل اعلام کرد که «نیکلای پاتروشف» مشاور امنیت ملی روسیه با جان بولتون و مئیر بن شبات در نشستی سه جانبه دیدار خواهند کرد و درباره موضوعات مرتبط با امنیت منطقه گفت‌وگو می‌کنند.(جزئیات بیشتر)
آنطور که تایمز اسرائیل گزارش کرده حضور ایران در سوریه و افزایش تنش‌ها بین تهران و واشنگتن از جمله موارد دیگر مهم مورد بحث در این سفر هستند.
این درحالی است که پاتروشف، مقام امنیتی ارشد روسیه درباره ایران به تازگی اظهار داشته است: «ایران به دعوت دولت قانونی سوریه در این کشور حضور دارد و علیه تروریسم در حال نبرد است.
بنابراین، ما باید منافع ایران را نیز لحاظ کنیم.»
روزنامه «یعدیعوت آحارانوت» نیز درباره سفر بولتون نوشت که وی یکشنبه بعد از ظهر با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر (رژیم) اسرائیل دیدار و گفت ‌وگو خواهد کرد.
در حالی که برخی منابع صهیونیستی مدعی شده‌اند که تل آویو و واشنگتن قصد دارند با ارائه مشوق‌هایی به روسیه، سعی در مهار نفوذ ایران در سوریه داشته باشند، روسیه نه تنها این شایعه را تکذیب کرده، بلکه اعلام کرده که منافع ایران در سوریه باید لحاظ شود.(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/