خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزیدگان بخش ادبی کنگره بین المللی حضرت علی بن باقر(ع)معرفی شدند

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 29 شهریور 1403 - 17:42
کاشان - مسئول کمیته ادبی کنگره بین المللی حضرت علی بن باقر(ع) گفت: برگزیدگان بخش ادبی این کنگره معرفی شدند.
برگزيدگان،شعر،كنگره،علي،شريفي،باقر،برگزيده،بن

محمود شریفی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری آئین اختتامیه اجلاسیه علمی کنگره حضرت علی بن باقر (ع) اظهار داشت: همزمان با این رویداد برگزیدگان بخش ادبی هم معرفی و از آنها تجلیل شد.
وی با اشاره به برگزیدگان شعر بخش فارسی اظهار داشت: در این بخش آقایان محمد زارعی از دلیجان، محمد خدایاری از قم، مجتبی خورسندی از بروجرد و مهدی قنبری برگزیده شدند.
مسؤول کمیته ادبی کنگره بین المللی حضرت علی بن باقر (ع) با بیان اینکه در شعر سپید آرش پورعلی زاده از رشت برگزیده شد، تصریح کرد: در شعر کودکان نیز منیره سادات هاشمی از مشهد حائز رتبه برتر در این کنگره شد.
وی همچنین با اشاره به برگزیدگان بخش بین الملل شعر فصیح گفت: فراس القطان از سوریه، ابراهیم الدیراوی از خرمشهر، خانم فاطمه السحمرانی از لبنان، مهدی شاکر النهیری از عراق، خانم شذا نوفل و سامر محمد در این بخش حائز رتبه‌های برتر شدند.
شریفی افزود: در بخش داخلی زبان محلی نیز حسین الوائلی از آبادان، عماد آلکثیری از شهر شوش استان خوزستان و جابر منصوری نیز از شهرستان شادگان استان خوزستان به عنوان برگزیدگان انتخاب و معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: احمد شهریار و عنایت علی شریفی از پاکستان و عینی رضوی از هندوستان نیز برگزیدگان شعر اردوی کنگره بین المللی حضرت علی بن باقر (ع) بودند که برگزیده و معرفی شدند.