خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سی ان ان: آمریکا از عملیات اسرائیل در لبنان مطلع بود

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 28 شهریور 1403 - 21:23
شبکه تلویزیونی «سی ان ان» در گزارشی فاش کرد: آمریکا از عملیات اسرائیل در لبنان مطلع بود.
رژيم،اطلاع،صهيونيستي،عمليات،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی «سی ان ان» امروز چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پیش از عملیات دیروز سه شنبه در لبنان به آمریکا اطلاع داده؛ اما جزئیاتی از برنامه ریزی های مرتبط با حادثه را اطلاع رسانی نکرده بود.
به گفته ۳ منبع آگاه، در تماس تلفنی روز سه‌شنبه «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی این موضوع به اطلاع واشنگتن رسید.
به گزارش تلویزیون «سی ان ان»، این واقعیت که هیچ جزئیاتی در مورد این عملیات ارائه نشده بود به این معنی است که مقامات آمریکایی نیز تا زمان انتشار گزارش‌ها از جزئیات انفجار پیجرها اطلاع نداشتند.
«سی ان ان» نوشت: اسرائیل پشت این حمله بوده است، رخ‌دادی که تنش‌ها را در این منطقه افزایش داده است.
گزارش این رسانه اضافه می‌کند که عملیات مذکور توسط سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) و ارتش این رژیم انجام شد.