خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص بورس 12 هزار واحد رشد کرد

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 28 شهریور 1403 - 15:14
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد 12هزارواحدی مواجه شد.
نمادهاي،شاخص،بازار،فرابورس،معاملاتي،بيشترين

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در جریان دادوستدهای امروز، دوشنبه، بازار سرمایه، بیش از 10میلیارد و 297میلیون سهم و حق تقدم به‌ارزشی بالغ بر 6هزار و 56میلیارد تومان در بیش از 231هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 12هزار و 923واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 97هزار و 74واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی پارسان، وغدیر و شپدیس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی کچاد، فارس و بوعلی با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 5میلیارد و 78میلیون ورقه به‌ارزش 6هزار و 173میلیارد تومان در 130هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 127واحد رشد کرد و در ارتفاع 21هزار و 847واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای زاگرس، وسپهر و شرانل شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فغدیر، خاور و تجلی بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.
انتهای پیام/