اخگرپور: مجلس باید سریعتر طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را تصویب کند
دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن تجلیل از قوه قضائیه برای ابلاغ آییننامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان گفت: نیاز است مجلس هم سریعتر طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را تصویب کند.

دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن تجلیل از قوه قضائیه برای ابلاغ آییننامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان گفت: نیاز است مجلس هم سریعتر طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را تصویب کند.
حسین اخگرپور دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت وگو با خبرنگار تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به ابلاغ آییننامه اجرایی قانون رسیدگی به اموال مسئولان توسط رئیس قوه قضائیه، گفت: اقدام رئیس قوه قضائیه برای ابلاغ این آیین نامه جای تجلیل دارد و مسلما نشان میهد آقای رئیسی با قدرت و دقت پا به میدان گذاشته است.
وی افزود: مردم امروز این سوال را دارند که چطور یک مسئول چندین شرکت بزرگ دارد یا میلیاردها تومان سرمایه اندوخته است، مسلما با اجرای چنین آییننامهای بسیاری از مشکلات این چنینی حل خواهد شد.
اخگرپور تاکید کرد: به اعتقاد بنده اجرای قانون رسیدگی به اموال مسئولان دست سواستفاده کنندگان را از اموال بیتالمال طع خواهد کرد و خواسته ما این است که این قانون با قدرت هرچه تمام تر اجرا شود.
دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: نیاز است مجلس هم سریعتر طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان را تصویب کند تا انشاءالله در این رابطه هم مشکلی نداشته باشیم.
انتهای پیام/