خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۲۸۰۰ تن نهاده‌های دامی در بین عشایر اردبیل

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 شهریور 1403 - 12:52
اردبیل- سرپرست اداره کل امور عشایر استان اردبیل از توزیع ۲ هزار و ۸۰۰ تن نهاده‌های دامی در مناطق عشایری این استان طی ۶ ماه سال جاری خبر داد.
عشاير،دامي،توزيع،اردبيل،اداره

علی پیرجاهد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی ۶ ماهه سال جاری ۲ هزار و ۸۰۰ تن نهاده‌های دامی شامل جو، ذرت، سبوس و کنسانتره که با برای تعلیف دام عشایر در بین عشایر استان اردبیل توزیع شده است.
وی گفت: با توجه به وظایف ذاتی اداره کل برای خدمات رسانی به عشایر کوچ‌کننده از اولویت‌های کاری بوده که در این راستا با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از طریق شرکت‌های تعاونی عشایری در حال توزیع است.
سرپرست اداره کل امور عشایر استان اردبیل با بیان اینکه توزیع نهاده و تجهیزات مورد نیاز عشایر به عنوان یک اولویت اساسی مطرح است، ادامه داد: سهمیه عشایر با توجه به ییلاق و قشلاق در فصول سال و آمار ارائه شده از طرف سازمان امور عشایر کشور، تخصیص می‌یابد.
پیرجاهد خاطرنشان کرد: درصدد هستیم تا با رفع مشکلات و موانع برای بهبود وضعیت دامی عشایر که به عنوان یکی از اصلی‌ترین تولیدکنندگان دامی کشور هستند گام‌های اساسی و هدفمند برداریم.