خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تخریب ۸ بنای غیرمجاز در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 28 شهریور 1403 - 11:46
شهرکرد-مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد گفت: هشت بنای غیر مجاز در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به مساحت ۲/۵ هکتار آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
اراضي،كاربري،تبصره،ماده،كشاورزي

به گزارش خبرنگار مهر، علی شریفی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: هشت بنای غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به مساحت ۲/۵ هکتار آزاد و به چرخه تولید بازگشت.
وی با اشاره به ضرورت دریافت مجوز برای ساخت و ساز در باغات و اراضی کشاورزی افزود: هر گونه ساخت و ساز باید طبق قانون و با اخذ مجوز از کمیسیون ماده یک تبصره یک صورت بگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد ادامه داد: این عملیات در خصوص جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیر مجاز و اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اجرا شده است.
شریفی عنوان کرد: سامانه ۱۳۱ امور اراضی کشور، به صورت شبانه‌روز آماده دریافت اطلاعات و گزارش‌های تغییر کاربری و ساخت و سازها در اراضی کشاورزی از سوی مردم است.