خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش بیش از ۱۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 27 شهریور 1403 - 13:23
شاخص کل بورس امروز ۲۷ شهریور با افزایش ۱۶ هزار و ۵۸۶ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۴ هزار واحدی ایستاد.
واحدي،شاخص،فرابورس

در جریان معاملات امروز ۲۷ شهریورماه شاخص کل بورس با افزایش ۱۶ هزار و ۵۸۶ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۴ هزار واحدی ایستاد؛ شاخص کل هم وزن هم با افزایش ۶ هزار و ۹۵ واحدی در سطح ۶۸۲ هزار و ۶۵۵ واحدی ایستاد.
همچنین در جریان معاملات امروز سه نماد فملی، فولاد و شستا با بیشترین تاثیر بر بورس و سه نماد وبانک، فولاد و ذوب پرتراکنش‌ترین نماد‌های بورس امروز بودند.
شاخص کل فرابورس هم با افزایش ۱۳۳ واحدی در ارتفاع ۲۱ هزار و ۷۲۰ واحدی ایستاد و وسپهر، آریا و زاگرس بیشترین تاثیر را بر شاخص فرابورس داشتند و شقام، فصبا و وخاور هم به عنوان پرتراکنش‌ترین نماد‌های فرابورس ثبت شدند.
امروز فلزات اساسی با ارزش معاملاتی ۲۷۱ هزار میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن گروه چند رشته‌ای صنعتی و خودرو در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.