سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری مالخر و کشف ۶۰ گوشی سرقتی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 27 شهریور 1403 - 12:28
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مالخر تلفن همراه در محدوده خیابان هاشمی خبر داد.
متهم،همراه،شناسايي،تلفن،مخفيگاه،سارقان،پليسي،كشف،مقام،مالخري

سرهنگ علی قاسم پور رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیسی یک نفر مالخر که با تهیه مخفیگاه در محدوده خیابان "هاشمی"، اقدام به مالخری از سارقان حرفه‌ای موبایل قاپ در سراسر تهران می‌نمود، شناسایی شد و دستگیری این متهم در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۲۴ قلهک قرار گرفت.
وی گفت: با پیجویی‌های انتظامی و به کارگیری شیوه‌های نوین پلیسی، ساعات تردد متهم و شیوه‌ی ارتکاب جرم وی شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، در یک عملیات منسجم پلیسی متهم در حالی که قصد ورود به مخفیگاه خود را داشت، غافلگیر و دستگیر و از کوله پشتی که به همراه داشت تعداد ۶ عدد تلفن همراه مسروقه که به تازگی از سارقان خریداری نموده بود، کشف شد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، تعداد ۵۴ عدد تلفن همراه دیگر مدل آیفون که همگی مسروقه بوده کشف شد و متهم اعتراف کرد از سارقان موبایل قاپ گوشی‌های آیفون را که از نقاط مختلف شهر سرقت می‌کردند، با قیمت ۲۷ الی ۳۰ میلیون تومان خریداری نموده و برای فروش به یکی از کشور‌های همسایه ارسال می‌کردند.
همچنین ارزش اموال مکشوفه بیش از ۲۰ میلیارد ریال می‌باشد.
این مقام انتظامی در پایان خاطر نشان کرد: متهم ۴۰ ساله از افراد سابقه دار بوده و دارای سوابق متعدد مالخری می‌باشد و تاکنون ۱۵ نفر از شکات آن شناسایی شد.
متهم به جهت کشف جرائم احتمالی و شناسایی شکات دیگر به مقام قضایی معرفی شد.
همچنین سرهنگ علی قاسم پور به شهروندان توصیه کرد: افراد سودجو منتظر یک فرصت مناسب برای سرقت تلفن همراه هستند به همین منظور مردم حتما در اماکن عمومی مراقب اطراف خود باشند و حتی الامکان در اماکن عمومی و پرتردد از تلفن همراه استفاده نکنند.