خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بر اثر ریزش ساختمان دست کم ۸ نفر کشته شدند

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 27 شهریور 1403 - 11:13
آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی سیرالئون روز سه شنبه تایید کرد که حداقل ۸ نفر پس از ریزش یک ساختمان 7 طبقه در فری تاون، پایتخت سیرالئون، کشته شدند.
سيرالئون،آوار،بلاياي،گير

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از الجزیره، آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی سیرالئون روز سه شنبه تأیید کرد که حداقل ۸ نفر پس از ریزش یک ساختمان ۷ طبقه در فری تاون، پایتخت سیرالئون، کشته شدند.
این سازمان گفت شش بازمانده از زیر آوار نجات یافته اند، در حالی که بسیاری از افراد در زیر آوار گیر افتاده اند.
به گفته شاهدان عینی، این ساختمان برای مقاصد مسکونی و تجاری استفاده می شده است.
آژانس ملی مدیریت بلایای طبیعی تلاش همه جانبه ای را برای بازیابی قربانیان بیشتری که در زیر سازه فروریخته گیر کرده اند انجام می‌دهند و مقامات تحقیقات در مورد علت فاجعه را آغاز کرده اند.