خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گانتز: نتانیاهو به جای تمرکز بر آزادی اسرا درگیر دعوا‌های سیاسی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 20:46
رهبر مخالفان نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی از وی به دلیل ناتوانی در آزادی اسرای صهیونیست از بند حماس انتقاد کرد.
نتانياهو،حماس،صهيونيستي،جنگ،وزير،گالانت،اسراي

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه افراطی وی با زیاده خواهی‌های خود روند مذاکرات با حماس برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا را به بن بست کشاندند.
اکنون موج گسترده‌ای از انتقادات از کابینه افراطی نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی شکل گرفته است.
به گزارش الجزیره، بنی گانتز، رهبر مخالفان نتانیاهو از وی به دلیل آنکه به جای تمرکز بر آزادی اسرای صهیونیست در بند حماس، درگیر دعوا‌های سیاسی شده است انتقاد کرد.
گانتز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) در این باره نوشت: ما شاهد آن هستیم که نتانیاهو به جای تمرکز بر پیروزی در جنگ با حماس، بازگرداندن اسرای صهیونیست، جنگ با حزب الله و بازگرداندن شهرک نشینان به خانه‌های خود در نوار مرز با لبنان، اکنون در حال معاملات نفرت انگیز سیاسی و یافتن جایگزینی برای یوآو گالانت، وزیر جنگ است.
رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند نتانیاهو در حال بررسی اخراج گالانت و جایگزین کردن وی با گیدون سائر، یکی از اعضای احزاب مخالف خود است؛ موضوعی که نخست وزیر رژیم صهیونیستی آن را تکذیب کرده است.
مترجم: ابوالفضل هاشمی