خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع گیری جدید عمار حکیم درباره غزه

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 20:45
رئیس جریان حکمت ملی عراق در دیدارهای جداگانه‌ای میزبان «الیبروس کوتراشیو»، سفیر روسیه در بغداد و «صطام جدعان الدندح»، سفیر سوریه در عراق بود.
عراق،تاكيد،اهميت،منطقه،حكيم،سفير،حكمت،ثبات

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جریان حکمت ملی عراق، عمار حکیم رئیس جریان حکمت ملی عراق در دیدارهای جداگانه‌ای میزبان «الیبروس کوتراشیو»، سفیر روسیه در بغداد و «صطام جدعان الدندح»، سفیر سوریه در عراق بود.
حکیم در دیدار با سفیر روسیه، درباره وضعیت سیاسی عراق و منطقه و روابط میان بغداد و مسکو رایزنی و بر اهمیت مشارکت در تبدیل ثبات کنونی در عراق به ثبات دائم تاکید کرد.
وی بر تداوم نقش‌آفرینی عراق در تقریب دیدگاه‌ها میان همه طرف‌های متخاصم در منطقه و اهمیت تعامل عراق با آخرین تحولات منطقه و جهان براساس رویکرد و جهت‌نمای منافع خود تاکید کرد.
حکیم بر اهمیت پایان جنگ در غزه و بازگرداندن آوارگان و بازسازی این شهر تاکید کرد و گفت که ثبات منطقه و جلوگیری از تشدید تنش در آن نیازمند پایان جنگ ظالمانه علیه ملت بی‌دفاع از سوی رژیم صهیونیستی است.
رئیس جریان حکمت ملی عراق همچنین در دیدار سفیر سوریه نیز به بررسی تحولات روابط دوجانبه پرداخت و بر اهمیت هر کشور در رابطه با کشور دیگر به حکم تاریخ، منافع و چالش‌های مشترک تاکید کرد.
وی بیان کرد که عراق، هرگز گذرگاهی برای حمله به کشورهای همجوار نبوده و نخواهد بود و تاکید کرد که این موضع مبتنی بر حقیقی در عراق براساس قانون اساسی دائم در عراق است.
حکیم همچنین به نقش محوری و مثبت عراق در آرامش اوضاع منطقه و تقریب دیدگاه‌ها اشاره و مجددا بر حمایت از دولت در روند توسعه‌ای و خدماتی‌اش تاکید کرد.
وی ضمن اشاره به اهمیت موضع کشورهای عربی و اسلامی در قبال حوادث در غزه، بر توقف جنگ و کشتار روزانه زنان، کودکان و مردم بی‌دفاع تاکید کرد.