خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقتنامه سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیاردی در صنعت نفت وگاز امضا شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 18:35
کرج- مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز گفت: در چهارمین سالروز تأسیس این صندوق در استان موافقت نامه سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در عرصه صنعت نفت و گاز امضا شد.
البرز،صندوق،پژوهش،فناوري،دانش،بنيان،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا باباخان روز دوشنبه در حاشیه آئین چهارمین سالروز تأسیس صندوق پژوهش و فناوری استان البرز افزود: این شرکت در حوزه تأمین تجهیزات صنعت نفت و گاز پای به عرصه فعالیت گذاشته که اقدام صندوق البرز بزرگترین حمایت مالی در بین صندوقهای پژوهش کشور به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: اکنون صندوق پژوهش و فناوری استان البرز با حمایت از طیف وسیع شرکت‌های دانش بنیان درصدد گسترش زنجیره فعالیت‌های تولیدی و دانش بنیان از جمله حوزه نفت و گاز در استان و کشور است.
باباخان گفت: امروز در چهارمین سالروز تأسیس صندوق پژوهش و فناوری البرز موافقت نامه سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریالی در عرصه صنعت نفت و گاز امضا شد که حرکت جدیدی در این عرصه به شمار می‌رود.
وی بیان کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان البرز با ارزش گذاری بر روی تولیدات شرکتهای دانش بنیان مسیر آینده تولید و رقابت در بازارهای داخلی و جهانی را هموار می‌کند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز گفت: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و صاحبان ایده علمی قدرت ریسک پذیری این شرکت‌ها و افراد خلاق را بالا می‌برد و به همین دلیل صندوق پژوهش و فناوری البرز به دنبال میدان دادن به دانش بنیان‌ها و صاحبان ایده است.