خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاردار امارات به وزارت خارجه احضار شد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 01 تیر 1398 - 15:08
در پی اقدام تجاوزکارانه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا از مبدا یک پایگاه نظامی آمریکا در امارات، کاردار امارات عربی متحده امروز (شنبه) به وزارت خارجه ایران احضار شد.
ايران،فضايي،خارجه،امور

به گزارش مشرق، در پی اقدام تجاوزکارانه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکایی به حریم فضایی ایران از مبدا یک پایگاه نظامی آمریکا در امارات، کاردار این کشور امروز (شنبه) از سوی وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید کشورمان به وی ابلاغ شد.
در این دیدار، رئیس اداره خلیج فارس وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ارائه تسهیلات به نیروهایی بیگانه را برای هرگونه تعرض به قلمرو آبی، خاکی و فضایی ایران نمی‌پذیرد و کشورها نمی‌توانند در اینگونه موارد از خود سلب مسئولیت کنند.