سالانه افزون بر ۲۰۰ تُن خرمای مرغوب در خوروبیابانک تولید میشود
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 16:29
اصفهان- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب از نخلستانهای این شهرستان برداشت میشود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالقاسم جعفری به مناسبت روز ملی خرما اظهار داشت: بیش از ۲۰۰ تن خرمای مرغوب در سال از حدود ۵۰۰ هکتار در نخلستانهای این شهرستان تولید و برداشت میشود.
وی افزود: در نخلستانهای شهرستان خور و بیابانک انواع خرمای بومی کرمانی، قصب، خارک، سهشکن، کلوخ پشن، زارشک، تمو، هشکنو و خدشکن تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی خور و بیابانک با بیان اینکه این شهرستان از نظر سطح و میزان تولید رتبه اول تولید خرما را به خود اختصاص داده است، گفت: واریتههای (جوانههای) وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب، زاهدی، مضافتی، مجول، بره و پیارم است.