خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه شورای امنیت درباره ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 14:12
شورای امنیت امروز دوشنبه جلسه‌ای را برای بررسی ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه برگزار خواهد کرد.
جلسه شورای امنیت درباره ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه ال۲۴، شورای امنیت امروز دوشنبه جلسه‌ای را برای بررسی ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه برگزار خواهد کرد.
در این جلسه قرار است «سیگرید کاگ» هماهنگ‌کننده ارشد سازمان ملل در امور انسانی و بازسازی در غزه به بررسی اجرای قطعنامه ۲۷۲۰ شورای امنیت بپردازد.
شورای امنیت دسامبر گذشته با صدور قطعنامه‌ای خواستار اتخاذ اقداماتی فوری برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به غزه و فراهم کردن زمینه آتش‌بس در این منطقه شد.
همچنین قرار است خورخه موریرا دا سیلو مدیر اجرایی دفتر خدمات پروژه سازمان ملل نیز کنفرانسی مطبوعاتی در رابطه با این جلسه برگزار کند.
پیش از این جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار تسهیل در ورود کمک های بشردوستانه به غزه شد.