خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 380 دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 10:58
مجری کاهش تلفات شرکت توزیع برق لرستان از کشف و ضبط 380 دستگاه ماینر غیرمجاز در این استان خبر داد.
برق،ماينر،اختلال،مصرف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، چنگیز شیرازی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: 380 دستگاه ماینر غیرمجاز تابستان امسال در لرستان کشف و شناسایی شد.
او با بیان اینکه دستگاه‌های ماینر کشف‌شده به سازمان املاک تملیکی تحویل شد، اضافه کرد: متهمان استفاده از دستگاه‌های ماینر به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.
مجری کاهش تلفات شرکت توزیع برق لرستان ادامه داد: مصرف برق هر دستگاه استخراج رمزارز با مصرف برق یک خانوار شهری برابری می‌کند و این دستگاه‌ها در اختلال در فرایند تأمین برق پایدار اختلال را به‌دنبال دارد.
شیرازی بیان کرد: دستگاه‌های استخراج رمزارز به‌دلیل مصرف بالای انرژی برق اختلال در برق‌رسانی را به‌دنبال دارد و تأسیسات برقی را دچار آسیب می‌کند.
انتهای پیام/ 644