خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان دور نخست کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در غزه

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 02:28
سازمان ملل در بیانیه‌ای از پایان یافتن مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال در غزه خبر داد.
غزه،واكسيناسيون،فلج،اطفال،ملل،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، امدادگران سازمان ملل و دیگر نهادهای امدادرسان در غزه علی رغم تمامی سنگ اندازی های ارتش رژیم صهیونیستی کارزار واکسیناسیون کودکان زیر ۱۰ سال فلسطینی علیه ویروس فلج اطفال را به خوبی پیش بردند.
بر این اساس، سازمان ملل متحد با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مرحله نخست واکسیناسیون کودکان فلسطینی علیه فلج اطفال با موفقیت به پایان رسید.
در این بیانیه آمده است: گرچه ما موفق به اتمام دور نخست واکسیناسیون در برابر فلج اطفال در غزه شدیم اما حقیقت این است که اکنون خطر گسترش سایر بیماری‌ها در این باریکه همچنان وجود دارد.
این مسئله به دلیل شرایط بهداشتی نامناسب در غزه درپی ادامه جنگ رخ داده است.
سازمان ملل تاکید دارد: انبوهی از زباله‌ها اکنون در غزه روی هم انباشته شده و فاضلاب در خیابان‌ها روان است.
اکنون ما به فوریت نیازمند دسترسی گسترده به آب آشامیدنی سالم و بهداشت مناسب هستیم.