خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتلتیکو مادرید ۳-۰ والنسیا/ پیروزی با درخشش ستاره های جدید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 26 شهریور 1403 - 01:23
اتلتیکو مادرید در هفته پنجم رقابت‌های لالیگا با نتیجه ۳-۰ از سد والنسیا گذشت و در جایگاه دوم باقی ماند.
مادريد،گل،اتلتيكو

در ادامه هفته پنجم لالیگای اسپانیا، تیم اتلتیکو مادرید میزبان والنسیا بود که با سه گل به پیروزی دست یافت.
کانر گلگر هافبک جدید اتلتیکو مادرید که با ژائو فلیکس در تیم چلسی معاوضه شده، در دقیقه ۳۹ گل اول بازی را برای این تیم به ثمر رساند.
آنتوان گریزمن در دقیقه ۵۴ گل دوم را زد و خولیان آلوارز دیگر ستاره جدید روخی بلانکوس که از منچسترسیتی به مادرید آمده، در دقیقه ۹۴ گل سوم را زد.
اتلتیکو با این پیروزی همچون رئال مادرید ۱۱ امتیازی شد و پشت سر بارسلونای ۱۵ امتیازی در رتبه دوم قرار دارد.