خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه خدمات امدادی به ۶۱ خانواده سیل زده گلستانی

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 19:13
گرگان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به اینکه در پی بارش های روز گذشته ۲۰۰ نفر از شهروندان استان دچار حادثه شدند، گفت: تاکنون ۶۱ خانوار سیل زده خدمات امدادی دریافت کردند.
دستگاه،آبگرفتگي،حادثه،تخته،غريب،آبادي،رساني

قاسم غریب آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی بارش‌هایی که طی دو روز گذشته در استان انجام شد ما شاهد آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی در محلات و روستاهای گرگان، کلاله و مراوه تپه بودیم.
وی افزود: در پی این آبگرفتگی ها شهرستان‌هایی چون مینودشت، آزادشهر، گنبدکاووس و ستاد عملیات استان به عنوان تیم‌های پشتیبان وارد میدان شدند و به شهروندان گلستانی خدمات رسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان تعداد نیروی بکارگیری شده را ۵۱ نفر اعلام کرد و گفت: این نیروها در قالب ۱۰ تیم به همراه دو دستگاه آمبولانس، دو دستگاه سواری، یک دستگاه موتور سیکلت و ۶ دستگاه کمکدار سبک به محل‌های مورد نظر اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه در پی بارش‌ها ۲۰۰ نفر دچار حادثه شدند، یادآور شد: با برنامه ریزی هایی که انجام شد توانستیم به ۶۱ خانوار امداد رسانی کنیم.
غریب آبادی با بیان اینکه پس از ارزیابی توسط تیم جمعیت اقلام مورد نیاز در بین مردم حادثه دیده توزیع شد، اظهار کرد: ۷۲ تخته موکت، ۲۸۴ تخته پتو، ۹ ست ظروف، ۲۸ بسته غذای ۷۲ ساعته و ۳۵ کیلو گرم نایلون در اختیار مردم حادثه دیده ناشی از آبگرفتگی قرار گرفت.