خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مطالبه طلب» رتبه یک پرونده های حقوقی گلستان را دارا است

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 تیر 1398 - 14:10
گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: رتبه یک پرونده های حقوقی گلستان مطالبه طلب و رتبه یک پرونده های کیفری سرقت تعزیری بوده و هر دوی اینها در زمینه خوردن مال غیر است.
هاشميان،پرونده،قضايي،دستگاه،روحانيون،زمينه،علما،مال،گلستان،خوردن

به گزارش خبرنگار مهر، هادی هاشمیان بعدازظهر شنبه در نشست با علما و روحانیون سنی و شیعه اظهارکرد: امروزه آسیب های اجتماعی بسیاری جوانان و جامعه را تهدید می کند که ریشه بسیاری از آنها در مسائل فرهنگی نهفته است.
وی با بیان اینکه متأسفانه هر آسیبی که ایجاد شده تبدیل به پرونده و وارد دستگاه قضایی می شود، افزود: در سال ۹۶ ورودی پرونده به دستگاه قضایی کشور ۱۶ میلیون و در سال ۹۷ حدود ۱۷ میلیون فقره بود.
هاشمیان با اشاره اینکه سالانه چهار هزار پرونده وارد دستگاه قضایی گلستان می شود، گفت: اینها اثرات آسیب های اجتماعی است که در جامعه وجود دارد و نیازمند مساعدت روحانیون در این امر هستیم.
وی تصریح کرد: ۴۰ درصد از زندانیان افراد تکراری بوده و بیش از یک بار است که در زندان حضور دارند بنابراین حبس چاره کار نیست.
هاشمیان عنوان کرد که تعداد پرونده های خوردن مال مردم روز به روز در حال افزایش است و قبح این مسأله از بین رفته بنابراین از علما و روحانیون خواسته شده تا در خطبه های نماز جمعه و سخنرانی های نماز جماعت بیشتر به این مسأله بپردازند.
وی افزود: رتبه یک پرونده های حقوقی گلستان مطالبه طلب و رتبه یک پرونده های کیفری سرقت تعزیری است و هر دوی اینها در زمینه خوردن مال غیر است.
هاشمیان اضافه کرد: عزم دستگاه قضایی پیشگیری از وقوع جرم است و البته کارهای خوبی در این زمینه اتفاق افتاده و بسیاری از این مسائل نیاز به آموزش دارد.
وی گفت: واحدهای حل اختلاف و سازش در سطح استان خوب کار می کنند و نمونه های قصاصی داشتیم که پای چوبه دار بخشیده شده اند.
هاشمیان مشارکت مردم در ستاد دیه امسال را بیش تر از سال گذشت بیان کرد و گفت: مردم فقط نیاز به تذکر دارند آنها همواره پای کار هستند.
وی بیان کرد: اطلاعات حقوقی مردم پایین است و این امر ریشه بسیاری از اختلافات است بنابراین با همکاری کانون وکلا و دانشگاه ها سعی کردیم در این زمینه قدم هایی برداریم.
هاشمیان همچنین گفت جلسه دادگاه شرکت پرهام به زودی تشکیل می شود و به ترتیب از سه هزار شاکی آن برای حضور در دادگاه دعوت خواهد شد.