خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۱ هزار دانش آموز مازندران پایه اولی هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 10:06
ساری- مدیرکل آموزش و پرورش مازندران شمار دانش آموزان پایه اولی را در استان ۴۱ هزار نفر اعلام کرد و گفت: مدارس استان برای میزبانی از دانش آموزان آماده هستند.
دانش،مدارس،آموزان،استان،كمالي

حسین کمالی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اظهار این که با اشاره به این که در آستانه بازگشایی مدارس هستیم، گفت: پیش بینی‌های لازم برای پروژه مهر و بازگشایی مدارس صورت گرفته است.
وی شمار دانش آموزان استان را بیش از ۵۲۸ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۳۴ هزار معلم و عوامل اجرایی کار تربیت و تدریس دانش آموزان را عهده دار هستند.
کمالی با بیان این که ۲۳ هزار کلاس درس برای تحصیل دانش آموزان آماده شده است، گفت: تلاش ما این است مهر بانشاط را برای دانش آموزان در استان رقم زنیم.
وی با اظهار این که ۴۱ هزار دانش آموز استان پایه اولی هستند، گفت: روز چهارشنبه جشن جوانه‌ها برای پایه هفتم و متوسطه اول اجرا می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از خانواده‌ها خواست برای بهره گیری از سرویس مدارس در سامانه مدنظر ثبت نام کنند.
کمالی از شاداب سازی و بهسازی مدارس استان در قالب طرح شهید عجمیان خبر داد و گفت: دو هزار و ۸۰۰ کلاس درس در این طرح آماده و شاداب سازی شد.