خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ هکتار از اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس رفع تصرف شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 09:52
بندرعباس- رییس کل دادگستری هرمزگان از رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی در روستای سرخون بندرعباس خبر داد.
غيرمجاز،ملي،بندرعباس،قاطع،تصرف،قضائي،اراضي

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق بیت‌المال و حفظ انفال، ۵ هکتار از اراضی ملی در منطقه قادهار روستای سرخون از توابع شهرستان بندرعباس رفع تصرف شد.
وی تصریح کرد: این زمین‌های ملی و دولتی بدون اخذ مجوز قانونی توسط متخلفین به منظور ساخت ویلا تصرف یا تغییر کاربری داده شده بود که به دستور دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس پس از تخریب مستحدثات غیرمجاز به بیت‌المال اعاده شد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه، بر استمرار برخورد قاطع قضائی با متصرفان غیرمجاز نیز تأکید کرد و گفت: متخلفان برابر موازین قانونی تحت تعقیب قرار می‌گیرند و با قلع‌وقمع ساخت و سازهای غیرقانونی، اراضی ملی و زارعی از دستبرد متجاوزان و فرصت‌طلبان محفوظ خواهد ماند.
قهرمانی خاطرنشان کرد: مشارکت و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها و اطلاع‌رسانی به‌موقع، امکان برخورد سریع و قاطع با تصرفات غیرمجاز را فراهم می‌سازد و به همین منظور دستگاه قضائی استان به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در این خصوص است.