خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جایگاه دار متخلف در بندرعباس نقره داغ شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 25 شهریور 1403 - 09:06
بندرعباس- مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از محکومیت ۱۸ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریالی جایگاه دار متخلف خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،ريال،هرمزگان،شعبه

به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث حسن پور اظهار کرد: پرونده فروش ۲۴ هزار و ۵۲۴ لیتر گازوئیل خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۶ میلیارد و ۲۴۳ میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بندرعباس رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت ۱۲ میلیارد و ۴۸۶ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش سوخت کشف شده محکوم کرد.
به گفته حسن پور، شعبه همچنین ۶ میلیارد و ۲۴۳ میلیون ریال برای بهای مال از دست رفته به جریمه اضافه و جایگاه دار متخلف را در مجموع به پرداخت ۱۸ میلیارد و ۷۳۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان افزود: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی هرمزگان این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.