خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز در دماوند به طور جدی ادامه دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 شهریور 1403 - 20:58
دماوند- فرمانده انتظامی دماوند با اشاره به اینکه معامله با اتباع غیرمجاز جرم است، گفت: طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز در دماوند به طور جدی ادامه دارد.
اتباع،بيگانه،مجاز،قانوني،پيگرد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی ملکی عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اتباع خارجی حاضر در شهرستان دماوند باید دارای مجوز قانونی بوده و اگر مجوز اقامت نداشته باشند یعنی حضور غیر مجاز می‌باشد و به کار گیری این افراد در هر بخشی برای کارفرما جرم محسوب شده و منجر به پیگرد قانونی می‌شود.
وی با هشدار به تولید کنندگان و صاحبان مشاغل افزود: استفاده و به کارگیری افراد و اتباع غیرمجاز پیگرد قانونی به همراه خواهد داشت و باید هرچه سریع‌تر نسبت به معرفی این افراد به پلیس اقدام کنند.
ملکی خطاب به مشاوران املاک گفت: اجاره منزل و معامله و فروش و انعقاد هرگونه قولنامه با اتباع بیگانه، تخلف بوده و با آنها برابر قانون برخورد می‌شود.
فرمانده انتظامی دماوند با اشاره به اینکه طرح جمع‌آوری و طرد اتباع بیگانه غیر مجاز با قدرت ادامه خواهد داشت از شهروندان خواست هرگونه حضور غیر مجاز اتباع بیگانه را به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند.