خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالانه ۳۱ هزار تن گوشت قرمز در استان قم تولید می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 شهریور 1403 - 16:11
قم- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: فرآوری گوشت قرمز از جمله ظرفیت‌های استان قم بشمار می‌آید، به طوری که سالانه ۳۱ هزار تن تولید گوشت داریم و ۱۶ هزار تن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.
استان،قم،ماهيان،كشاورزي،پرورش،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حاجی‌رضا ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: سرمایه گذاری یک عامل مهم در توسعه حوزه کشاورزی در کشور است و ارزش‌های افزوده واقعی بایستی تکمیل و توسعه پیدا کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان کرد: در راستای توسعه بخش کشاورزی و سرمایه گذاری در این امر تسهیلاتی ضمن توسعه تولید و پرورش ماهیان خاویاری، گلخانه‌ها، پرورش مرغ گوشتی، فرآوری تخم‌مرغ، احداث سردخانه اعطا می‌شود.
وی ادامه داد: استان قم دارای ۸ شعبه تولید ماهیان خاویاری غیر ساحلی بوده و استان رتبه نخست پرورش این نوع ماهیان را در کشور به خود اختصاص داده است.
حاجی‌رضا ابراز کرد: ۱۵۰ کیلوگرم خاویار طی سال گذشته از استان قم صادر شده و در تلاش هستیم تا تعداد شعب پرورش ماهیان خاویاری را به ۱۰ شعبه برسانیم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: فرآوری گوشت قرمز از جمله ظرفیت‌های استان قم بشمار می‌آید، به طوری که سالانه ۳۱ هزار تن تولید گوشت داریم و ۱۶ هزار تن به سایر استان‌ها صادر می‌شود.
حاجی‌رضا خاطرنشان کرد: گرد و غبار و خشکسالی از عواملی هستند که بر تولید گوشت از جمله مرغ تأثیر دارند و متأسفانه طی فصل تابستان با این عارضه رو به رو بودیم.