آثار جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» همدان بررسی شد
همدان - رئیس جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» گفت: آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره «ایده برتر شهری» همدان بررسی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قراباغی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: به دنبال انتشار فراخوان جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» همدان در مدت کوتاهی، بیش از ۲۵۸ ایده به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد بر اساس فرآیند زمانبندی، نشستهای تخصصی ارزیابی علمی آنها در حوزه داوری انجام شد.
قراباغی افزود: مرحله بررسی آثار ارسالی به جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» به اتمام رسیده و افرادی که بهترین ایده ها را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده اند؛ تعیین تکلیف خواهند شد.
رئیس جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» در این خصوص اضافه کرد: در مجموع ۲۵۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه شده و بررسی آثار در ۴ مرحله توسط کمیته داوران صورت گرفته است.
وی به تشریح محورهای ایده پردازی پرداخت و یادآور شد: این محورها شامل تقویت گردشگری شبانه در کهن شهر همدان، بهره گیری از ظرفیت شهر هوشمند در مدیریت شهری، شیوه های تبلیغات مدرن، طراحی و تجهیز ورودی های سه گانه شهر همدان بود.
وی زمان برگزاری مراسم پایانی رئیس جشنواره «ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» را ۲۶ تیرماه اعلام کرد و افزود: در این مراسم به صاحبان ایده های برتر جوایز ارزشمندی اهداء خواهد شد.
قراباغی یادآور شد: مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای شهر همدان با محوریت کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری نسبت به برپایی «جشنواره ایده برتر شهری در حوزه گردشگری» با هدف مشارکت عموم شهروندان، ارتقا و توسعه صنعت گردشگری در حوزه مدیریت شهری اقدام کرده است.