خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در مهرماه کمبود معلم نخواهیم داشت/بکارگیری ۹۰ هزار معلم جدید

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 23 شهریور 1403 - 19:58
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در مهر ماه امسال حدود ۹۰ هزار معلم جدید به کار گیری خواهند شد که باعث می شود در کلاس های درس کمبود معلم نداشته باشیم.
جذب،فرهادي،بازنشسته،معلم،سخنگوي

به گزارش خبرنگار اجتماعی مهر علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در برنامه صف اول درخصوص روش های تامین معلم گفت: نیاز واقعی ما بیشتر از تعداد جذب شده است.
وی ادامه داد: از روش اضافه تدریس معلمان بازنشسته استفاده می کنیم که به این ترتیب حدود ۳۴ هزار معلم بازنشسته به کار گرفته می شوند.
فرهادی گفت: سال گذشته با مصوبه سران قوا هشت ساعت تدریس بازنشسته ها به ۲۴ ساعت در هفته افزایش یافت که اتفاق بسیار مناسبی بود.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به جذب ۲۱ هزار آموزگار و همچنین ۱۷ هزار دبیر و ۱۷ هزار فارغ النحصیل دانشگاه فرهنگیان در مهر امسال کمبود معلم نخواهیم داشت.
وی گفت نسبت به مهر سال گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر نیرو جذب خواهند شد و به سر کلاس ها خواهند رفت.
فرهادی گفت: عدم توازن جذب در فاصله سال ۹۲ تا ۹۶ باعث شد تا ما در سال گذشته و امسال به دلیل بازنشستگی زیاد همکاران شاهد کمبود معلمان باشیم.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال ۱۷ میلیون دانش آموز خواهیم داشت که قله تعداد دانش آموزان در سالهای قبلی است.