خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 مهر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت اتخاذ قوانین بازدارنده در بسیاری از مؤلفه‌های وقوع جرم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 23 شهریور 1403 - 18:18
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر ضرورت اتخاذ قوانین بازدارنده در بسیاری از مولفه های وقوع جرم، حرکت سریع تر پلیس به سمت هوشمندی را در گرو تأمین زیرساخت های لازم برشمرد.
حوزه،امنيت،ضلع،كرمان،انتظامي،كشور،شهداي،بازگشت،مسائل،دست،راد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سردار احمدرضا رادان امروز در نشست کمیسیون امنیت ملی که با محوریت امنیت جنوب استان کرمان و با حضور نمایندگان این استان و اعضای کمیسیون امنیت ملی در استانداری کرمان برگزار شد، ضمن اهداء سلام و صلوات به روح مطهر شهدای دیار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: بنا به واکاوی‌های انجام شده پیرامون بسیاری از مسائل و مشکلات کشور و مسائل پیرامونی می‌بینیم که هزینه در بسیاری از موارد از جمله امور مربوط به مرز عین سرمایه و کسب درآمد برای میهن عزیزمان است.
وی افزود: در این رابطه حتی اگر از 5 درصد از میزان قاچاقی که از مبادی غیر رسمی وارد می‌شود جلوگیری کنیم بسیار برای کشور مفید و موثر خواهد بود چه اینکه اگر این جلوگیری‌ها به صورت گسترده‌تر و در حوزه مبارزه همه جانبه با ورود مواد مخدر انجام شود، شاهد موفقیت‌های بیشتری خواهیم بود.
فرمانده کل انتظامی اضافه کرد: در بحث معتادان نیز نیاز به رویکردهای اصلاحی، مراقبتی و زیرساخت‌های خاصی وجود دارد و در حوزه طرد اتباع نیز اقداماتی در دست اقدام است و باید ببینیم چه رویکردهایی نیاز و قابل انجام است تا از بازگشت مجدد این افراد جلوگیری شود.
وی با اشاره به حرکت نسبتاً شتابان پلیس به سمت هوشمندسازی، اظهار کرد: از جمله نمونه‌های این حوزه یکی در ماموریت اربعین و امور شناسایی، تشخیص هویت و اختصاص و تحویل گذر زیارتی در دو کشور ایران و کشور میزبان بود به نحوی که مردم هم اذیت نشدند و از همکاران انتظامی قدردانی کردند؛ در حوزه سرقت هم به سمت استفاده از پابند الکترونیک رفتیم به نحوی که این مورد در کنترل شمار زیاد سارقان با سابقه بالای 10 فقره سرقت کمک زیادی کرد و اگر این طرح کامل شود شاهد موفقیت‌های بیشتری نیز در حوزه مراقبت از مجرمان و کشف جرائم خواهیم بود.
رادان در ادامه سه ضلع شکل گیری امنیت را شامل "دست اندرکاران" ،"مخاطبان مجرم امنیتی" و ضلع سوم را "آموزش های حوزه پیشگیری" برشمرد و بیان کرد: برآیند این سه ضلع یا رضایتمندی مردم از امنیت و یا عدم رضایت می‌شود که البته باید به هر سه ضلع به شکل متناسب با هم توجه کنیم و ضمن آن باید قوانین متناسبی هم داشته باشیم و آن ها را به خوبی اجرا کنیم.
وی با گرامیداشت یاد شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، گفت: فارغ از اقدامات و تدابیر اطلاعاتی و امنیتی، در وقوع این گونه مسائل پیش زمینه‌های خاصی وجود دارد که می‌طلبد عموم شهروندان و اهالی هر محله نیز به مسائلی همچون واگذاری خانه، خودرو، خط موبایل و سایر امکانات به افراد و اشخاص خاص، ترددها و رفتارهای مشکوک دقت نظر داشته باشند.
فرمانده کل انتظامی در پایان با تشریح دیگر اهداف و رویکردهای حوزه ارتقاء امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی مجموعه انتظامی بیان کرد: در زمینه بازگشت اتباع به میهنشان و برای جلوگیری از بازگشت این قشر، برنامه‌هایی را در حوزه انسداد مرزها در دست اجرا داریم؛ در حوزه خودروهای شوتی نیز قانون باید طوری بازدارنده تعیین و از سوی مجریان اجرا شود که کسی به خود اجازه ندهد سرعت و استانداردهای خودروی خود را به هم بزند و وارد جاده شود.
انتهای پیام/511/