سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نخواهیم داشت/ موضع‌گیری‌های رهبری موجب عزت و سربلندی کشور است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 01 تیر 1398 - 13:01
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضع گیری‌های رهبری موجب عزت و سربلندی کشور است.
پايداري،نظام،مظفر،سربلندي

مظفر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه استمرار راه عزت و سربلندی کشور، ادامه دادن راه استقامت و پایداری و باج ندادن به نظام سلطه است، اظهار کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری متاثر از نوع اعتقادات و بینش دقیق و پایداری جمهوری اسلامی ایران است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه به هیچ عنوان مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نخواهیم داشت، خاطر نشان کرد: موضع گیری مقام معظم رهبری موجب عزت و سربلندی کشور است و درس پایداری برای آینده روشنی که ایشان در گام دوم انقلاب به دست جوانان مطرح کردند، خواهد بود.
انتهای پیام/