خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاعات فضای مجازی در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نباتا قابل استناد نیست

اعتماد | همه | جمعه، 23 شهریور 1403 - 13:51
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست؛ در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات توضیحاتی داد.
شكر،قند،نبات،غذا،مجازي،ميزان،بهفر،آشاميدني،ميلي

اطلاعات فضای مجازی در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نباتا قابل…
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه اطلاعات فضای مجازی قابل استناد نیست؛ در خصوص میزان بلانکیت در قند، شکر و نبات توضیحاتی داد.
کد خبر: 674288 | ۱۴۰۳/۰۶/۲۳ ۱۳:۴۲:۲۱
عبدالعظیم بهفر مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه دارنده) و رنگ زدایی استفاده می‌شود.
وی افزود: در کارگاه‌های تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده می‌شود.
بهفر ادامه داد: نتایج مطالعاتی که به منظور بررسی مقادیر باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نبات‌های تولیدی کارگاه‌ها انجام شد؛ نشان داده است که در هیچکدام از بلانکیت های استفاده شده به عنوان افزودنی در فرآوری تولید نبات و قند و شکر و نمونه‌های گرفته شده، غلظت بلانکیت بیشتر از حد تعیین که در قند و نبات ۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم و شکر ۱۵ میلی گرم بر کیلوگرم، نبود.
وی افزود: بیشترین و کمترین مقدار بلانکیت به ترتیب ۹/۳۳۸ و ۱/۵۳ میلی گرم بر کیلوگرم بود.
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نتیجه بیانگر میزان کم بلانکیت موجود در قند، شکر و نبات بوده است که دلیل آن نیز به ارائه آموزش و نظارت‌های مکرر ارزیابی شد، پس قاطعانه اعلام می‌شود میزان بلانکیت در نمونه‌ها کمتر از حد مجازی بود که شایعات به آن دامن می‌زنند.
بهفر افزود: امروزه به دلیل دسترسی آسان به ابزار، شاهد تولید محتواهای بی شمار در مقوله‌های مختلف از جمله مباحث مرتبط با حوزه سلامت و غذا هستیم که طبیعتاً مطالب مورد بحث به لحاظ علمی، فنی و تخصصی مورد تأیید نیستند.
وی گفت: منطقی و آسان‌ترین راه پیگیری مطالب، از حوزه‌های تخصصی است لذا به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید می‌شود به هیچ وجه فضای مجازی پیوست انتخاب و تصمیم گیری قرار نگیرد.