خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش متناوب باران تا یکشنبه در گیلان

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 شهریور 1403 - 12:13
رشت- مدیرکل هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در استان خبر داد و گفت: بارش متناوب باران و وزش باد تا یکشنبه مورد انتظار است.
هواشناسي،دادرس،رعد،گيلان،برق،كاهش،رگبار

محمد دادرس در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین الگوهای هواشناسی در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان دهنده آسمانی صاف تا نیمه ابری، وزش باد، کاهش افزایش ابر و رگبار و احتمال رعد و برق برای امروز است.
وی با بیان اینکه به تدریج از عصر و شب امروز با نفوذ توده هوای خنک و کم و بیش ناپایدار به منطقه ابرناکی و مه آلود بودن هوا و روند کاهش نسبی دما ادامه دارد، افزود: وزش باد در برخی نقاط رگبار و رعد و برق تا یکشنبه مورد انتظار است.
دادرس با اشاره به اینکه فعالیت کانون‌های گرد و خاک در اطراف منطقه احتمال گسیل آن به استان دور از انتظار نیست، ادامه داد: از عصر امروز تا روز یکشنبه هشدار سطح زرد هواشناسی برای گیلان صادر شده است.
مدیرکل هواشناسی گیلان از کاهش ۳ تا ۷ درجه‌ای دمای هوا در استان خبر داد و گفت: مردم و مسافران از استقرار و برپایی چادرهای مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها پرهیز کنند و در هنگام رعد و برق در مکان‌های امن و سر پوشیده پناه گرفته شود.
دادرس با تاکید بر اینکه تمهیدات کشاورزی در بخش‌های مختلف اندیشیده شود، تصریح کرد: تردد در جاده‌ها به ویژه در محورهای کوهستانی و فعالیت کوهنوردی طی این مدت اجتناب شود.